Odbojkaši Voše maksimalni u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2017, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Voše maksimalni u Subotici

Odbojkaši Vojvodine NS seme zabeležili su još jednu prvenstvenu pobedu i na taj način uspešno otvorili drugi deo lige. Baš kao i u prvom delu sezone Novosađani su i u Subotici nadigrali ekipu Spartaka u tri seta, a u većem delu susreta bili su sigurni i dominantni. Spartak – Vojvodina NS seme 0:3 (17:25, 22:25, 18:25).

Počelo je prilično izjednačeno, da bi crveno-beli predvođeni raspoloženim Mehićem i Vučićevićem otišli na tehnički tajm – aut sa osetnijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prednošću (12:9).

Grešili su i tim trenucima domaći odbojkaši, pa su samo olakšali razigranom šampionu, koji je sigurno krčio put do 1:0 u setovima.

U samom finišu precizni u napadu bili su Mehić, Vemić i Vučićević – za konačnih 25:17. Slično je bilo i u nastavku, s tim da Spartak nije dozvolio Vojvodini da napravi veću razliku.

Tik iza rivala bili su Subotičani, ali kada se lomilo u završnici ovog dela meča puleni trenera Nedžada Osmankača bili su ponovo bez greške u napadu.

Nisu Novosađani ništa prepuštali slučaju, bez opuštanja igrali su u trećem setu, na polovini stekli zavidnu prednost i rutinski priveli utakmicu kraju.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.