Odbojkaši Vojvodine dočekuju Spartak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2019, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Vojvodine dočekuju Spartak

Posle kratke, dvonedelje pauze odbojkaši "Vojvodine" nastavljaju takmičenje u domaćem prvenstvu. Tokom jedne nedelje odigraće tri susreta u Novom Sadu, a prvi protivnik biće im u petak, u 16. kolu Superlige subotički "Spartak".

Vreme takozvanog odmora u novosadskom taboru iskoristili su za poboljšanje kondicije, individualnog napretka i kolektivne igre, kako bi što spremnije dočekali nastavak nacionalnog prvenstva, a i samim tim i završnicu takmičenja. U nešto izmenjenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sastavu odbojkaši Vojvodine dočekuju Spartak iz Subotice.

U prethodnom ovosezonskom odmeravanju snaga izabranici Siniše Gavrančića savladali su rivala maksimalnim rezultatom u Subotici. Iako su oprezni, veruju da isto tako može biti i u Novom Sadu.

Utakmica 16. kola domaćeg prvenstva između Vojvodine i subotičkog Spartaka igra se u petak u maloj sali Spensa od 18 časova.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vreme je za vojvođanski derbi

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jan.2019, 15:27

Vreme je za vojvođanski derbi! Odbojkaši Vojvodine i subotičkog Spartaka ukrštaju koplja u 16. kolu Superlige (18.00). Ostavila je Vojvoidina iza sebe tri naporna meseca u prvom delu sezone, igrali su na tri fronta, a nakon oproštaja od Evrope i promene stručnog štaba usledila je i eliminacija...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.