Odbojkaši Niša na korak od polufinala Kupa Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 21.Nov.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Niša na korak od polufinala Kupa Srbije

U prvom meču četvrtfinala Kupa Srbije odbojkaši Niša ubedljivo su savladali subotički Spartak 3:0 (25:21, 25:23 i 25:17) i time napravili veliki korak ka istorijskom plasmanu među četiri najbolje ekipe u najmasovnijem takmičenju.

Samo 77 minuta bilo je potrebno niškim odbojkašima da isprate Subotičane iz "Čaira". Drugi put za šest dana Nišlije su savladale Spartak, a u odnosu na prvenstveni meč na severu Vojvodine, sada brže i lakše.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Dobrom partijom, sigurnom i timskom igrom, odbojkaši Niša bez mnogo problema osvajali su poene i na kraju došli do važne pobede.

Revanš je 3. decembra u Subotici, a u slučaju da Spartak pobedi, polufinalistu određuje bolji set-količnik, odnosno bolji poen-količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set-količnik isti.

U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti polufinalista ili finalista, igra se dodatni "zlatni set", koji određuje konačnog pobednika četvrtfinala i polufinala - piše u propozicijama takmičenja.

Već u petak, 22. novembra Nišlije igraju sa Jedinstvom u Staroj Pazovi u 8. kolu Superlige.

Ekipa Niša je trenutno treća na tabeli sa 15 bodova iz pet pobeda i dva poraza, dok je Jedinstvo dosad upisalo samo jednu pobedu i pretrpelo 6 poraza.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.