Odbijena žalba za jemstvo Subotića

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2013, 07:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijena žalba za jemstvo Subotića

Posebno odeljenje za organizovani kriminal Apelacionog suda u Beogradu odbilo je danas žalbu tužilaštva na odluku Višeg suda kojom je određeno jemstvo za biznismena Stanka Subotića u iznosu od 538.000 evra.

Jemstvo se sastoji u upisu hipoteke na poslovni prostor u Subotićevom vlasništvu u beogradskoj opštini Stari grad, a posle dostavljanja dokaza o upisu predmetne nepokretnosti u korist Srbije biće izdata posebna naredba o povlačenju poternica koje su raspisane >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za njim.

Apelacioni sud obrazložio je odluku činjenicom da je postupak ušao u svoju sedmu godinu, da je glavni pretres iznova otpočeo i da je došlo do promene pravne kvalifikacije krivičnog dela, kao i da se izvršenje krivičnog dela dogodilo pre više od 16 godina.

Biznismen Stanko Subotić Cane, koji je pred sudom u Beogradu optužen za šverc cigareta, stigao je u Srbiju u ponedeljak.

Subotiću je u junu počelo ponovljeno suđenje u Specijalnom sudu u Beogradu po optuznici da je bio na čelu grupe koja je švercovala cigarete devedesetih godina.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.