Od sutra skuplje grejanje u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2010, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra skuplje grejanje u Subotici

SUBOTICA -

Cena usluga JKP "Subotička toplana" poskupeće od 1. decembra, pošto je Gradsko veće Subotice na svojoj današnjoj sednici dalo saglasnost da fiksni deo računa poskupi za šest, a varijabilni, koji se odnosi na potrošnju, za 12 procenata.

Tako će od 1. decembra stambeni potrošači grejanje plaćati 24,90 dinara po kvadratu, plus četiri dinara po kilovat-satu, a na zbir ove cene zatim treba dodati i PDV.

Po novom cenovniku, poslovni potrošači >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će fiksni deo plaćati 338,64 din/kW, a varijabilni 6,80 din/kWh, plus PDV.

Kako je saopštila Suzana Dulić, član Gradskog veća zadužena za komunalije, poskupljenje fiksnog dela cene za šest odsto odobreno je po osnovu projektovane inflacije, a viša cena varijalnog dela od 12 procenata "uzimajući u obzir prosečnu cenu gasa i mazuta u proteklom periodu".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

GREJANJE U UŽICU SKUPLJE ZA 10 ODSTO

Izvor: Kurir, 01.Dec.2010, 13:23

UŽICE - Užičani će od danas daljinsko grejanje plaćati po ceni od 71,84 dinara po kvadratnom metru stambenog prostora, što je poskupljenje za oko deset odsto...Po novom cenovniku, koji je odobrilo Gradsko veće, vlasnici poslovnog prostora će usluge "Toplote" plaćati po ceni od 215,52 dinara...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.