Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2011, 04:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas tri sezonska voza

BEOGRAD -

Železnice Srbije od danas počinju letnju sezonu saobraćaja i uvode vozove "Jadran ekspres" za Split, autovoz za Bar i "Panoniju" na relaciji Subotica (Novi Sad) - Bar, najavilo je to javno preduzeće.

Tokom ovogodišnje letnje sezone neće saobraćati sezonski voz koji je iz Niša polazio za Bar od 21:05, kao ni vozovi do Soluna.

"Jadran ekspres" će saobraćati do 27. avgusta, jednom nedeljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na relaciji Beograd - Split - Beograd, sa zaustavljanjem u Kninu i Perkoviću.

Polazak voza iz Beograda biće svakog petka u 15:20 sati, a iz Splita svake subote u 17:09 časova.

Vozna karta u jednom smeru u drugom razredu vagona za sedenje je 37,50 evra, a u sastavu ovog voza su kušet i spavaća kola, kao i vagon za prevoz automobila za koji postoje posebne pogodnosti.

Od 10. juna do 10. septembra saobraćaće autovoz iz Beograda za Bar, sa polaskom iz beogradske stanice u 23.10 sati.

Autovoz će imati vagone za prevoz automobila, kušet i spavaća kola, kao i ponudu salonskih i spavaćih kola iz sastava Plavog voza.

Osim autovoza, iz Beograda ka crnogorskom primorju saobraćaće još dva voza: dnevni u 10:10 sati i večernji u 22.10 sati.

Iz Bara će za Beograd, takođe voziti tri voza - jutarnji u 9 časova i dva večernja u 21:10 i 22:10 sati.

Cena karte u jednom smeru Beograd - Bar ili Bar - Beograd, u drugom redu voza, uključujući i rezervaciju sedišta, košta 24 evra, dok za prevoz automobila treba izdvojiti 30 evra.

Sezonski voz "Panonija" voziće od sutra do 17. septembra, sa polaskom iz Subotice u 18:40 sati, a iz Bara za Suboticu u 19 sati i 10 minuta.

U sastavu ovog voza iz Novog Sada će saobraćati direktna kola za prevoz putnika i automobila.

"Panonija" će, takođe, imati u sastavu i direktna kola iz Moskve, Praga, Bratislave i Budimpešte.

Vozna karta u drugom razredu sa rezervacijom sedišta od Subotice do Bara iznosiće 30 evra, a na relaciji Novi Sad - Bar 26,80 evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.