Izvor: Blic, 10.Feb.2019, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"OVAKO JE MORALO BITI" Ubica Subotičanke Jasne Matić pre nego što je presudio i sebi ostavio OPROŠTAJNO PISMO

"Ovako je moralo biti" napisao je u oproštajnom pismu Josip Kujundžić (59), čije telo je pronađeno juče u naselju Verušić u Subotici. Policija je uverena da je on ubio Jasnu Matić (40), svoju bivšu emotivnu partnerku, pre nego što je hicima iz lovačke puške presudio sebi, saznaje "Blic".
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LJUBOMORA UZROK UBISTVA: Jasnin ubica bio vredan, miran i društven čovek, iza sebe ostavio ćerku i sina i ništa nije ukazivalo da je spreman na zločin!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2019

Ljubomora okidač ubistva Jasne Matić? Ubica joj je razbio glavu tupim predmetom, a nakon toga kratežom ubio sebe, ostavio oproštajno pismo u ojem piše „ Tako je moralo biti“

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.