Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 15:03

OTKRIVENO KAKO JE POGINUO SRBIN NA FLORIDI: Jezivi detalji TRAGEDIJE, nije mu bilo spasa

Vest o preranoj smrti Subotičanina objavila je i srpska crkva u gradu Napulj na Floridi

Vest o tragičnoj smrti čoveka rodom iz Subotice, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći na Floridi, rastužila je sve one koji su ga poznavali, a prijatelji su se organizovali da prikupe novac za transport njegovog tela u Srbiju, gde porodica želi da on počiva.

Kako su objavili američki mediji, saobraćajna nesreća u kojoj je izgubio život dogodila se u sredu, 22. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novembra, nešto pre 10 sati.

- Nastradali muškarac je bio na biciklu. Počeo je da prelazi Bulevar Kolijer, jer je bilo crveno svetlo na semaforu za vozače. Međutim, vozač belog "nisana" nije stao na crveno i udario je biciklistu - naveli su lokalni mediji, opisujući kako je došlo do kobne nesreće.

Od siline udarca, vozač bicikla je pao sa svog dvotočkaša.

- Zadobio je teške povrede. Kolima Hitne pomoći je prevezen u bolnicu, ali je tamo, nažalost, preminuo ubrzo po prijemu.

, gde je poginuli čovek živeo, radio i, nažalost, nastradao.

- Izražavam najdublje saučešće zbog prerane smrti Nebojše Rapajića. Teška srca smo primili vest o njegovoj tragičnoj smrt 22. novembra 2023. dok je vozio bicikl u Napulju. Nebojša, Subotičanin, imao je samo 43 godine - navodi se u objavi i dodaje:

- Zbog ovog tužnog događaja, SPC Gospodnji sabor u Napulju organizuje prikupljanje sredstava za lakše prenošenje Nebojšinog tela u Srbiju radi sahrane. Vaša podrška bi nam mnogo značlila u ovim teškim trenucima. Udružimo se u znak sećanja i izrazimo iskreno saučešće Nebojšinoj porodici i prijateljima.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.