OTKRIVENA POZADINA SVEGA - deo PAKLENOG PLANA: Evo zašto se Dalila pomirila sa Davidom i Anom Korać

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2019, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENA POZADINA SVEGA - deo PAKLENOG PLANA: Evo zašto se Dalila pomirila sa Davidom i Anom Korać

Ma, da li je moguće?!

Prethodnih dana kao bomba je odjeknula vest o pomirenju zavađene braće David i Dejana Dragojevića. Ipak, ništa manje pažnje nije izazvao i susret novih snajki, Ane Korać i Dalile Dragojević.

Podsetimo, David i Djean su se žestoko posvađali u Parovima, a uzrok svemu bilo je neslaganje Dalile i Aleksandre Subotić, tadašnje Davidove devojke.

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on Jul 19, 2019 at 7:50am >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PDT

Na prvu loptu, reko bi se da je David "okajao" grehe kod brata i snaje, time što je ostavio Aleks i izvinio se zbog svega. Ali, teoretičari zavere smatraju da je David dobro dočekan zbog druge stvari.

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on Jul 19, 2019 at 7:08am PDT

Već neko vreme se spekuliše o ulasku Dalile i Dejana u Zadrugu, a veliki publicitet koji privlače Ana i David, svakako da im prijaju, što je na kraju Dalila i priznala, objavivši ogroman broj ljudi koji je tih dana posetio njen profil.

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on Jul 19, 2019 at 7:33am PDT

Da li je zaista reč o iskrenoj ljubavi i pomirenju, ili je opet u pitanju marketinški trik ostaj eneam da vidimo do 6. septembra, kada je najavljena nova sezona Zadruge 3.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠOK! DALILA SKOČILA U ODBRANU ALEKSANDRI! Neću dozvoliti da je PLJUJU!

Izvor: Svet, 21.Jul.2019

Dalila Dragojević mnoge je iznenadila kada je posle čitavog dana provedenog s Anom Korać, ipak stala na stranu bivše devojke Davida Dragojevića i zapretila svima koji govore loše o njoj. Naime, mnogi su stekli utisak da se na tu priču supruga Dejana Dragojevića više neće obazirati, ali...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.