ON NIJE NIKAKAV MUŠKARAC, KARMA JE K*ČKA: Aleksandra Subotić u EKSKLUZIVNOJ ISPOVESTI ZA PINK.RS priznala da je ZAHVALNA Davidu što ju je prevario, pa otkrila da između njega i Lazara postoji nešto više od prijateljstva! (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 24.Apr.2019, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON NIJE NIKAKAV MUŠKARAC, KARMA JE K*ČKA: Aleksandra Subotić u EKSKLUZIVNOJ ISPOVESTI ZA PINK.RS priznala da je 'ZAHVALNA' Davidu što ju je prevario, pa otkrila da između njega i Lazara postoji nešto više od prijateljstva! (VIDEO)

Davidu zameram u jednu ruku, u drugu sam mu zahvalna za sve što je uradio, jer sam videla kakav je. Da mi se to desilo napolju, da smo osnovali porodicu, ko zna kako bih podnela to, kad sam i ovako jako teško izdržala - kaže Aleksandra.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTV Pink...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.