OČAJNA! Aleksandra u SUZAMA zbog majke Ljube i oca Karađorđa! Evo šta je rekla!

Izvor: Svet, 13.Maj.2017, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČAJNA! Aleksandra u SUZAMA zbog majke Ljube i oca Karađorđa! Evo šta je rekla!

Aleksandra Subotić sutra je trebalo da bude krštena u “Parovima”. Ona je nedavno izrazila želju da u vilu uđe sveštenik i da je krsti i produkcija je bila spremna da joj to i ispuni.
Međutim, danas je ustala i rekla da ipak hoće da odustane od te ideje.
“Moj otac Karađorđe se ne javlja na telefon, a Ljuba svakako neće doći. Kakvo će mi to biti krštenje bez porodice, bez najdražih. Neću da se krstim jer su me i otac i majka očigledno zaboravili i više ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << žele da komuniciraju sa mnom.”
Voditeljka Anđela rekla je da će pokušati da stupe u kontakt sa Ljubom.
“Od porodice me niko ne podržava, bar imam takav osećaj”, završila je Aleksandra.
SvetSvet
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Opet haos: Ljuba se oglasila i objasnila zašto nije želela da dođe na ćerkino krštenje!

Izvor: Svet, 14.Maj.2017, 19:50

Ljuba Pantović se danas ponovo uključila uživo na Fejsbuku i objasnila zašto nije podržala ćerku Aleksandru Subotić u odluci da se krsti u “Parovima”.. “Ja to smatram sprdanjem sa našom tradicijom, religijom i našom verom uopšte. Krštenje je lični čin, što treba da se poštuje. Čovek...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.