Novi spomenik do kraja meseca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2014, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spomenik do kraja meseca

Predsednik pokrajinskog parlamenta i lider Saveza Vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor zadovoljan je što će spomenik "Ptica slomljenih krila" uskoro biti vraćen na mesto, ali je istovremeno zabrinut zbog toga što policija godinu dana ne može da pronađe kradljivca spomenika.

Novi spomenik biće izliven naredne nedelje, a njegovo postavljanje na mesto odakle je pre godinu dana ukraden biće završeno do kraja meseca, najavio je gradonačelnik Subotice Jene Maglai.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Lider Saveza vojvođanskih Mađara i predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor izjavio je za Radio-televiziju Vojvodine da je zadovoljan što će se ovogodišnji komemorativni skup posvećen nevino nastradalim žrtvama iz 1994. i 1945. godine održati sa već pstavljenim spomenikom, ali je izrazio zabrinutost zbog toga što policija ni godinu dana nakon krađe nije pronašla počinioca.


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.