Novi samit Vojvođanske koalicije u Subotici

Izvor: Mondo, 04.Mar.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi samit Vojvođanske koalicije u Subotici

Sastanak lidera Demokratske stranke (DS), Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) i Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV), Bojana Pajtića, Ištvana Pastora i Nenada Čanka, na kome će biti reči o funkcionisanju vladajuće koalicije u Vojvodini.

Foto: Beta/Dragan Gojić

Sastanku, koji se održava u prostorijama SVM u Subotici, pored Pajtića, Pastora i Čanka, prisustvuju i zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, Mihalj Njilaš iz SVM-a i šef poslaničke grupe DS u Skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vojvodine Borislav Novaković.

Nakon sastanka medijima će biti prosleđeno saopštenje.

Ovo je drugi sastanak Pajtića, Pastora i Čanka, nakon što su započeli razgovore prošlog petka, u prostorijama LSV u Novom Sadu.

I nakon prošlog sastanka, koji je trajao skoro četiri sata, medijima je prosleđeno saopštenje u kome je navedeno da su Pajtić, Pastor i Čanak otvorili niz važnih pitanja i tema.

Sastanke lidera vladajuće koalicije u Vojvodini inicirao je Čanak, koji je pozvao Pajtića i Pastora da razgovaraju o rešavanju političkih problema u Vojvodini.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.