Novi sadržaji na Web portalu RTV predstavljeni u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2015, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi sadržaji na Web portalu RTV predstavljeni u Subotici

Kancelarija za mlade grada Subotice danas je bila domaćin ekipi Web redakcije Radio televizije Vojvodine i za predstavnike udruženja, sportskih organizacija, kao i obrazovnih i zdravstvenih institucija organizovala prezentaciju novih sadržaja na portalu RTV.

Član Gradskog veća zadužen za sport, mlade i turizam Vjekoslav Ostrogonac i koordinatorka Kancelarije za mlade Dejana Baltes poželeli su prisutnima dobrodošlicu i pohvalili nastojanja da se informisanje mladih unapredi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u skladu sa njihovim potrebama.

Tokom predstavljanja strukture novih stranica, naglašeni su sadržaji koji izdvajaju portal javnog medijskog servisa od ostalih sredstava informisanja - pre svega to je prikupljanje i distribucija aktuelnih informacije iz svih vojvođanskih opština i gradova. Tako se, kako je rečeno na prezentaciji, u rubrici Sportska Vojvodina na stranici "Sport", mogu pronaći rezultati svih nižih sportskih liga, kao i rezultati sportskih školskih takmičenja iz cele pokrajine.

Predstavnici škola i učeničkih parlamenata kao izuzetno korisnu istakli su rubriku "Konkursi", jer im pruža mogućnost da se na jednom mestu informišu o svim aktuelnim pozivima za projekte.

Posebno zainteresovani za saradnju bili su predstavnici udruženja i neformalnih grupa mladih, koji se susreću sa problemom da informacije o njihovim aktivnostima teško nalaze mesta u klasičnim vestima na televiziji ili radiju. Web portal, na kome se informacije ažuriraju tokom dvadesetčetiri časa, ima otvoren prostor za mnogo širi i raznovrsniji sadržaj.

Sa timom  Web redakcije RTV-a na sastanku u Subotici razgovarano je i o načinima da se novi sadržaji promovišu i da informacije koje se objavljuju stignu do što većeg broja mladih.

Radio-televizija Vojvodine, u cilju kvalitetnijeg i sveobuhvatnijeg informisanja mladih, na svom web portalu www.rtv.rs u novembru mesecu prošle godine pokrenula je tri nove stranice - "Mladi", "Sport" i "Život". Projekat unapređenja sadržaja realizuje se u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.