Nova vozila za pet centara za socijalni rad u Vojvodini

Izvor: Radio 021, 13.Feb.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova vozila za pet centara za socijalni rad u Vojvodini

Centri za socijalni rad u Subotici, Bačkoj Palanci, Sremskoj Mitrovici, Kikindi i Šidu danas su dobili po jedno novo vozilo.

Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike za vozila izdvojilo oko devet miliona dinara.

Direktorka Centra za socijalni rad u Šidu Dragana Šint istakla je da će vozilo koje su dobili znatno olakšati i poboljšati rad te institucije, pre svega obilazak domaćinstava i korisnika.

"Šid je razuđena opština, imali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << jedan auto, koji nije zadovoljavao sve naše potrebe. Sada ćemo moći brže da intervenišemo, ili da stignemo na dva mesta istovremeno kada to situacija bude zahtevala", rekla je Šint.

Zahvalnost je izrazila i direktorka Centra za socijalni rad Subotica Miroslava Bagavac, koja je navela da je tom Centru bilo neophodno još jedno sredstvo.

"Ministarstvo je prepoznalo da u centrima za socijalni rad mora biti adekvatnih uslova", rekla je i dodala da je taj Centar već dobio sredstva od Ministarstva, koja su utrošena na softverski sistem, kako bi korisnici lakše i brže dolazili do informacija i rešenja, koja će unaprediti kvalitet rada Centra.

Autor: 021

Foto: RTS

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.