Njeguš: Disciplinom do rezultata

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Okt.2011, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njeguš: Disciplinom do rezultata

Trener Spartaka iz Subotice Zoran Njeguš rekao da njegovi igrači uz maksimalno zalaganje i disciplinu mogu stići da dobrog rezultata protiv Rada u devetom kolu Super lige Srbije.
Pred nama je važan meč u kojem uz maksimalno zalaganje i disciplinu možemo stići do dobrog rezultata. Odradićemo danas i sutra po jedan trening nakon čega ekipa ide u karantin. Ranije smo to praktikovali pred svaki meč – rekao je Njeguš.

Njeguš je istakao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << njegova ekipa nema problema sa igračima i da su svi spremni za meč na stadionu na Banjici.
Raduje činjenica da su svi igrači spremni za ovaj meč, nemamo nikakvih problema sa kartonima i povredama – kazao je Njeguš.
Fudbaler Spartaka Goran Antonić rekao je da se nada da će njegova ekipa završiti utakmicu protiv Rada sa povoljnim rezultatom.
Pogodio nas je poraz protiv Jagodine, a protiv Partizana nismo imali sreće. To ne bi trebalo da ostavi dublji trag na našu igru, koju smo popravili. Spremni ulazimo u ovaj duel protiv vrlo dobre ekipe Rada – rekao je Antonić.
Utakmica između Rada i Spartaka igra se u subotu od 14.30 na stadionu na Banjici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Njeguš: Disciplinom do rezultata

Izvor: Utakmica.rs, 21.Okt.2011

Trener Spartaka iz Subotice Zoran Njeguš rekao da njegovi igrači uz maksimalno zalaganje i disciplinu mogu stići da dobrog rezultata protiv Rada u devetom kolu Super lige Srbije. – Pred nama je važan meč u kojem uz maksimalno zalaganje i disciplinu možemo...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.