Nisam postao fudbaler da bih sedeo na klupi i uzimao pare

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2016, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisam postao fudbaler da bih sedeo na klupi i uzimao pare

Neven Subotić najavljuje razgovor sa čelnicima Dortmunda oko budućnosti na Vestfalenu

Da li je kucnuo čas za rastanak Nevena Subotića i Dortmunda?

Nekadašnji reprezentativac Srbije imao je očajnu sezonu na Vestfalenu u kojoj jedva da je igrao za Milionere, a vreme je uglavnom provodio na relaciji klupa-tribine. Zabeležio je svega 11 nastupa u žuto-crnom dresu, a tome je možda doprinela i povreda ruke koja ga je zadesila.

Tokom zime >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Subotić je bio blizu Hamburgera, ali je transfer na kraju propao, ali je danas najavio mogućnost da napusti Dortmund ovoga leta. Neven kaže da će vrlo brzo doneti odluku.

„Punih 10 godina sam profesionalni fudbaler, ali sam prošle sezone prvi put osetio kako je kada ne igraš standardno. Trebalo mi je malo vremena da prihvatim situaciju i pomirim se sa tom činjenicom“, istakao je Subotić u intervjuu za lokalni list Rur Nahtrihten.

Srbin razume zašto mu Tomas Tuhel nije pružio šansu prošle sezone.

„Borusija je imala fenomenalnu godinu i razumem da trener ne može da održi sve nas srećnima. Ali nisam postao fudbaler kako bih dobijao platu i grejao klupu. Hoću da igram. Ja sam borac“, poručuje Neven Subotić.

Zato će, kako kaže, uskoro obaviti razgovore sa upravom i odlučiti šta dalje. Tvrdi da ne pregovara ni sa jednim drugim timom.

„Zaista cenim ovaj klub, saigrače, navijače… Ali definitivno ćemo sesti za sto i pričati o mojoj budućnosti. Sačekaću da vidim šta klub planira sa mnom, ali i da li oni ispunjuju moja očekivanja. Moramo da budemo otovreni jedni prema drugima. Nisam blizu nijednog tima, smešne su mi informacije koje se pojavljuju izgleda da pojedinci pre mene znaju gde ću da nastavim karijeru“, poručio je Subotić.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Subotić u Premijer ligi, ali ne kod Klopa

Izvor: Mondo, 29.Maj.2016, 17:47

Nekadašnji reprezentativac Srbije Neven Subotić razgovarao je sa predstavnicima Dortmunda i zamolio ih da tokom prelaznog roka napusti klub. Zainteresovane strane iz Premijer lige, ali ne one koje su mnogi očekivali...Ukoliko se dogovori sa predstavnicima Dortmunda - Neven Subotić će napustiti ovaj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.