Niko neće Šarićeve hotele

Izvor: B92, 24.Feb.2012, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko neće Šarićeve hotele

Subotica -- Nijedan kupac nije se pojavio na zakazanoj licitaciji za dva hotela i jedan restoran koje je država oduzela od preduzeća Darka Šarića.

Da će licitacija biti neuspešna bilo je jasno još pre nedelju dana jer niko nije otkupio prodajnu dokumentaciju za hotele, a do početka licitacije niko nije ni uplatio obavezni depozit.

Preduzeće DOO „Palić” u stečaju 30. decembra prošle godine oglasilo je prodaju hotela „Patrija” u centru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grada, koji je procenjen na 935,5 miliona dinara. Hotel sa četiri zvezdice ima 136 soba i pet apartmana, sopstveni restoran, i dodatne sadržaje.

Za njegovu kupovinu trebalo je uplatiti 90.000 na otkup dokumentacije i 267,2 milion dinara za depozit. Drugi hotel koji se prodaje je „Prezident” na Paliću takođe sa četiri zvezdice – ima 40 soba, četiri apartmana, dograđeni bazen ali i tri hiljade kvadrata građevinskog zemljišta. Vrednost hotela procenjena je na 520,3 miliona dinara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.