Neverovatna TRANSFORMACIJA! - Stefan Subotić je NEPREPOZNATLJIV, evo ko je ovog puta bio INSPIRACIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 21:29

Neverovatna TRANSFORMACIJA! - Stefan Subotić je NEPREPOZNATLJIV, evo ko je ovog puta bio INSPIRACIJA

Jedan od najpopularnijih mejk-ap umetnika je izveo fenomenalnu transformaciju , jednu od mnogih, u Rušku Jakić. Stefan se zaista potrudio da svaku njenu crtu lica, način šminkanja i celokupan izgled uverljivo prikaže.

Šta sve šminka može, odlično pokažu mejk-ap trrasformacije na temu "transformiše se u određenu poznatu ličnost". Šminkanje tada poslužio kao sjajno sredstvo za promenu ličnog opisa. Uostalom, znate koliko je moćna na primer filmska šminka. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovde je reč o nečemu drugom, ali veoma efektnom.

Šminker Stefan Subotić koji često kreira ovakve transformacije, prikazao je pre nekoliko dana na Instagramu kako je izašao na kraj sa izazovom "našminkaj se da što više ličiš na Rušku Jakić.

Prikazao je svaki korak te transformacije i iako je odmah bilo vidljivo da je na dobrom putu, rezultat je ipak iznenađujući i taj rezultat prate ovakvi komentari: "Ovo je fenomenalno", "Svaka čast", "Bravo", "Ista Ruška".

Citiraju se u komentarima i izjave voditeljke Ruške Jakić među kojima je i ova rečenica: "Lutko, život je pred tobom".

A post shared by Stefan Subotic (@stefansubotic_makeup)

Srbija Danas/ Žena Blic/ M.L.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.