Neven Subotić pravi žurke u putujućem hotelu!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2010, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neven Subotić pravi žurke u putujućem hotelu!

Trenutno najskuplji fudbaler Borusije iz Dortmunda, Neven Subotić (22), provodi uzbudljiv zimski odmor od utakmica. Naime, on je sa svoja tri drugara EKerom (21), Bobom (21) I Piterom (24) odlučio da pet dana provede putujući po Nemačkoj i Holandiji i to ni manje ni više nego u svom "Hameru B655 Bestline“.

Subotić, prema proceni sajta "Transfermarkt", trenutno vredi 13 miliona evra. Rukovodstvo Borusije platilo ga je Majncu pet miliona evra.

Za reprezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Srbije debitovao je marta 2009. godine u Konstanci protiv Rumunije, a nastupao je za mlađe selekcije SAD.

Naime četiri dana pre Božića, Subotić je poklonio sam sebi, kako kaže, najlepši božićni poklon. "Položio sam za C kategoriju, i konačno mogu da vozim svog "hamera", a mogu da vozim i motor. Baš sam radostan, jer sad počinje avantura“. A ta avantura podrazumevala je praznike u njegovom "pokretnom hotelu".

Subotić je oduševljen: "Uprkos hladnom vremenu napolju, ovde je toplo i ne plašim se da bi mogli da ostanemo zatrpani u snegu. Ovde možemo da se tuširamo, da kuvamo, igramo igrice, a uveče slušamo muziku“.

Juče je Subotićev pokretni hotel bio u Berlinu, a prethodno u Hamburgu i Amsterdamu. "Upoznajemo mnogo divnih ljudi i stičemo razna iskusta na ovom pokretnom kampovanju“ oduševljen je Neven.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.