Izvor: Piplmetar.rs, 18.Mar.2024, 15:31

Nenad Lalatović pred odlaskom iz Subotice: „Imam ponude iz Super lige i inostranstva“

Trener fudbalera Spartaka iz Subotice Nenad Lalatović izjavio je nakon poraza od TSC od 2:4 da razmišlja o svojoj budućnosti na klupi tim sa samog severa zemlje.
Tek jedna pobeda u prolećnom delu šampionata nikako ne zadovoljava apetite Subotičana, ali ni trenera Nenada Lalatovića koji je navikao da se bori za sam vrh tabele.
Poslednji neuspeh u nizu došao je danas protiv TSC kada je u Subotici bilo 2:4.
„Ovom timu su danas falili i Ćalasan, otišli su Tanasijević, Vidaković, Bjelović… Nema tu nekog pravdanja, ko zna – možda i podnesem ostavku posle ove utakmice. Videću, još mi je vruća glava, ljut sam na igrače, ja takve stvari ne mogu da praštam. Kod mene igrač mora ima disciplinu, bez obzira...
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.