Izvor: RTS, 10.Jul.2021, 15:44

Nemački državljanin preminuo na Horgošu

Osamdesetogodišnji nemački državljanin turskog porekla preminuo je oko podneva na graničnom prelazu Horgoš, nezvanično saznaje dopisnik RTS-a iz Subotice.
Porodica je na prelaz stigla automobilom iz Nemačke, a sin preminulog je od srpske granične policije zatražio pomoć jer je njegovom ocu pozlilo.

Ubrzo je na lice mesta stigla Hitna pomoć. Međutim, lekar je mogao samo da konstatuje smrt.
Prema preliminarnim informacijama, reč je o prirodnoj smrti.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na graničnom prelazu Horgoš preminuo nemački državljanin (80)

Izvor: Blic, 10.Jul.2021

Putnik, nemački državljanin star 80 godina, poreklom iz Turske, preminuo je danas oko 12 časova na graničnom prelazu Horgoš, nezvanično saznaje Blic.

Nastavak na Blic...

UŽAS NA HORGOŠU: Na graničnom prelazu preminuo nemački državljanin (80), sin molio za pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2021

Osamdesetogodišnji nemački državljanin turskog porekla preminuo je oko podneva na graničnom prelazu Horgoš, nezvanično se saznaje...Porodica je na prelaz stigla automobilom iz Nemačke, a sin preminulog je od srpske granične policije zatražio pomoć jer je njegovom ocu pozlilo...Ubrzo je na lice...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Državljanin Nemačke preminuo na Horgošu

Izvor: B92, 10.Jul.2021

Osamdesetogodišnji državljanin Nemačke turskog porekla preminuo je oko podneva na graničnom prelazu Horgoš...Porodica nesrećnog čoveka je stigla na prelaz Horgoš automobilom iz Nemačke, a sin preminulog je od srpske granične policije zatražio pomoć kada je njegovom ocu pozlilo, javlja RTS,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.