Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2021, 14:04

Nema govora o kraju karijere, Subotić čeka ponudu i želi da bude bliže Nemačkoj

Privatni razlozi usmeravaju dalju karijeru iskusnog defanzivca

Srpski defanzivac Neven Subotić ne razmišlja o fudbalskoj penziji, nakon raskida saradnje sa turskim Denizlijem, već iz privatnih razloga sebe vidi bliže Nemačkoj.

Problemi u Turskoj nastali su zbog neisplaćenih zarada, pa je Subotić ostao u klubu samo četiri meseca, iako je imao ugovor do 2022. godine.

"Nusu se pojavila ozbiljna rešenja za održiv konept rada. Klub i navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će zauvek ostati u mom srcu zbog posebnog gostoprimstva", rekao je Subotić za Sport1.

Subotić uverava je u odličnoj fizičkoj formi i spreman je da zaduži dres novog kluba. Sada je slobodan igrač i stoga je posebno interesantan na tržištu.

"Iz privatnih razloga, koji su se promenili u poslednjih nekoliko meseci, sebe vidim bliže Nemačkoj. U formi sam i imam nekoliko ciljeva pred sobom", dodao je Subotić.

Bivši reprezentativac Srbije pre Denizlija nosio je dres Union Berlina, a prethodno je nastupao za Sent Etjen, Keln, Borusiju iz Dortmunda i Majnc. Iako je daleko od one forme koja ga je krasila u dresu Milionera još uvek nema nameru da napusti najvažniju sporednu stvar na svetu.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.