Nastavlja se potraga za nestalim dvanaestogodišnjakom

Izvor: Pančevac-online.com, 14.Jun.2015, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se potraga za nestalim dvanaestogodišnjakom

Stefan Ilić

Na teritoriji Pančeva i južnog Banata više od dvanaest sati traje policijska potraga za nestalim dvanaestogodišnjim Stefanom Ilićem, za koga se pretpostavlja da su ga tri lica otela u prisustvu njegovog devetogodišnjeg mlađeg brata u selu Banatska Subotica pored Bele Crkve.

To mesto ima samo sto pedeset stanovnika, od kojih su desetoro deca, a nalazi se samo na 5,5 kilometara od rumunske granice. Zbog opasnosti da otmičari pokušaju da je pređu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << intenzivno se kontrolišu sva vozila koja idu ka jedina dva prelaza na njoj – Vatin i Banatsko Kaluđerovo, a kako saznajemo, kontrole su temeljne i na svim ostalim graničnim prelazima u Srbiji.

U potragu za nestalim detetom uključene su sve raspoložive snage pančevačke policije. Prema informacijama koje su objavili neki elektronski mediji, u večernjim časovima im je upućeno pojačanje iz Beograda. Na društvenim mrežama objavljen je veliki broj komentara o tome kako se odvijaju policijske kontrole vozila.

Foto: Nikola Stoilković

„Korektno rade, nema im se šta prigovoriti. Mene su večeras kontrolisali tri puta na deonici koja je duga petnaest kilometara. Zaustave vas, pogledaju lica putnika i uporede ima li nekog ko liči na otetog dečaka, čije fotografije su im podeljene. Onda ti narede da otvoriš gepek, zavire u njega i kad vide da nema ničeg, puste te dalje bez suvišnog zadržavanja. Ne gube vreme na legitimisanje, da bi pretresli što više kola”, glasio je jedan komentar.

Foto: Nikola Stoilković

Bilo je i onih koji su skrenuli pažnju na to da su policajci na kontrolnim punktovima radili po velikoj vrućini i da za to zaslužuju pohvale.

„Ne mogu da verujem da su policiji napravili nove crne uniforme s dubokim cipelama. Tog što je dizajnirao takve uniforme bih obukla u jednu od njih i postavila da na četrdeset stepeni zaustavlja automobile. Mene su dva puta zaustavili od Pančeva do Kovina, okupani u goloj vodi, videlo se da se trude”, pisalo je u ovom komentaru.

M. G.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.