Napredak predstavio novog trenera, potvrđena i dva pojačanja

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2019, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak predstavio novog trenera, potvrđena i dva pojačanja

U novu sezonu kruševački superligaš će ući sa novim stručnim štabom, posle rastanka sa dosadašnjim trenerom Miloradom Kosanovićem.

Novi šef struke Napretka je Predrag Rogan, koji je do kraja prošle sezone vodio ekipu subotičkog Spartaka.

On je danas u društvu potpredsednika kluba Bojana Miladinovića i zvanično promovisan, a ugovor je potpisan na godinu dana.

Ambicije su jasne - novi plasman u plej-of, po mogućstvu i izlazak na evropsku scenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << narednog proleća.

''Nije bilo teško prihvatiti ponudu Marka Miškovića jer su nam želje iste. Napredak je klub sa tradicijom, ima najfudbalskiju publiku, i pred nama je veliki posao.







Atmosfera u klubu i ekipi je jako pozitivna, i nije teško uklopiti se. Ambicije su nam iste.

Pojačavamo se na svim pozicijama i nadam se da ćemo do polaska na pripreme imati veći deo ekipe",
izjavio je Rogan, kome je uručen i dres sa brojem tri, a na klupskom sajtu je objašnjeno da bi to trebalo da predstavlja i željenu poziciju na tabeli u narednoj sezoni.

Takođe, iz Napretka su potvrdili da su novi igrači ovog kluba povratnik Jovan Markoski, kao i iskusni štoper Tomislav Pajović.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.