Izvor: Radio 021, 09.Jul.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon hakerskog napada, sajt Slobodna Subotica ponovo radi

Urednik sajta Slobodna Subotica Branko M. Žujović obavestio je javnost da je ovaj sajt u nedelju, 7. jula zbog hakerskog napada oboren, ali da je od sinoć opet u funkciji.

"Od provajdera smo obavešteni da je DDOS napad ugrozio funkcionisanje celog servera. Sinoć smo podigli sajt, a danas ćemo obavesti policiju o napadu", rekao je UNS-u Žujović.

 On je UNS-u rekao da smatra da je sajt Slobodna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Subotica oboren zbog tekstova o izborima za savete mesnih zajednica koji su održani u nedelju na teritoriji Subotice.

"Ovaj napad doživljavamo kao osvetu za našu otvorenost za sve političke opcije", rekao je UNS-u Žujović.

Sajt Slobodana Subotica, čiji je izdavač Udruženje građana Slobodan grad, subotički je mediji koji se, kako se navodi na njihovom sajtu, zalaže za "razumevanje i toleranciju kod kuće i u svakom javnom prostoru kao konceptu privatnog života svakoga od nas".

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.