Na kućnom pragu stajala smrskana glava i lokva krvi: Komšije iz Subotice U ŽALOSTI zbog UBIJENE JASNE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Na kućnom pragu stajala smrskana glava i lokva krvi": Komšije iz Subotice U ŽALOSTI zbog UBIJENE JASNE!

Jasna je živela kao podstanar u kući ispred koje je ubijena. 

Policija traga za napadačem koji se tereti za ubistvo Jasne Matić (41) ispred njene kuće u Dalmatinskoj ulici u Subotici. Prema rečima izvora iz istrage, motiv stravičnog zločina za sada nije utvrđen, a pretpostavlja se da je žena usmrćena tupim predmetom u glavu.

Prema saznanjima, telo nastradale Jasne u lokvi krvi ispred kuće zatekao je njen dečko, koji je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lekari su nažalost, mogli samo da konstatuju smrt nesrećne žene.

- Telo je prevezeno na obdukciju, a pretpostavlja se da je Jasna ubijena rano ujutru. Zasad još nije utvrđeno ko bi i zbog čega mogao da joj naudi. Policija utvrđuje sve okolnosti u vezi s ovim slučajem, a proverava se i listing mobilnog telefona nastradale žene kako bi se utvrdilo s kim se čula i dopisivala, kao i da li joj je neko eventualno pretio - priča sagovornik.

Komšije iz Dalmatinske ulice kažu da su veče pre nego što je nađeno telo čuli buku, ali da nisu ni slutili da je neko nastradao.

- Čuli smo da nešto puca, nešto slično petardama. Nismo ni obraćali pažnju na to jer smo mislili da se igraju deca iz komšiluka. Međutim, kada sam ustala, imala sam šta i da vidim. Na sve strane je bila policija, a onda sam čula da je komšinica Jasna ubijena. Navodno ju je neko izudarao po glavi, ali još nije utvrđeno čime je usmrćena, jer oružje nije pronađeno. Velika tragedija - priča komšinica.

Jasna je bila zaposlena u fabrici Pionir, gde je radila više od 15 godina kao pomoćni radnik i spremačica. U fabrici su potvrdili da je bila dobar radnik i da je dugo tu radila. Jasna je imala punoletnu kćerku koja je kako se tvrdi studirala, pa nisu živele zajedno. Priča se i da je imala dužu vezu sa vanbračnim partnerom, a neki kažu da je navodno bio zaposlen u istoj fabrici gde je i Jasna radila. Jasna je živela kao podstanar u kući ispred koje je ubijena.

- Bila je dobra žena. Uvek bi se ljubazno javila kada bismo se srele. Čula sam da ima dete, ali koliko ja znam, ona je živela sama. U šoku sam, ne mogu da verujem da se ovako stravičan zločin dogodio nedaleko od moje kuće. Jadna ženam niko nije zaslužio takvu smrt - priča potresena komšinica.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ubijena ispred kuće

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2019, 00:40

Komšije pronašle beživotno telo Jasne Matić (41). Sumnja se da je usmrćena tupim predmetom SUBOTIČANKA Jasna Matić (41) ubijena je u petak ujutru ispred kuće u kojoj je živela u Dalmatinskoj ulici. Prema još nezvaničnim informacijama, usmrćena je tupim predmetom, verovatno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.