NOVA TUCA U PAROVIMA DAVID NAPAO SRBOLJUBA TEGLOM

Izvor: medio.rs, 22.Apr.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA TUCA U PAROVIMA DAVID NAPAO SRBOLJUBA TEGLOM

David Dragojević nasrnuo je na Srboljuba Subotića.

U vilu "Parova" se večeras uključila Ljuba Pantović koja je i ranije za medije rekla da smatra da su rezultati testa za trudnoću lažni.

Kada je Ljuba završila sa uključenjem, Anđela Lakićević je pomenula da je Ljuba rekla da Aleksandar Čabarkapa nije zvanično otac njenog deteta.

- Moja mama štagod da kaže, ima pravo da kaže - rekla je Aleksandra, a Srboljub je tada opleo po njoj i Ljubi. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Kako nije hteo da se zaustavi, David je izgubio nerve i viknuo:

- Srbo, ostavi je na miru - kazao je Dragojević, a potom uzeo teglu i krenuo ka Aleksandrinom stricu. Program je potom prekinut.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.