Izvor: Pančevac-online.com, 29.Nov.2022, 20:04

NOVA AKCIJA HAPŠENJA MIGRANATA NA SEVERU SRBIJE: Žandarmerija otkrila kampove u blizini granice sa Mađarskom

Na području Subotice i Sombora danas je zatečeno 235 iregularnih migranata u improvizovanim kampovima uz granični pojas sa Mađarskom. U akciji su učestvovali pripadnici Granične policije, Žandarmerije, policijskih uprava SU, SO, KI i Komesarijat za izbeglice. Svi zatečeni iregularni migranti su organizovano u pratnji policije autobusima prevezeni u prihvatne centre. Na području Pančeva na lokaciji […] The post NOVA AKCIJA HAPŠENJA MIGRANATA NA SEVERU SRBIJE: Žandarmerija otkrila kampove u blizini granice sa Mađarskom appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REZIME AKCIJE MUPA: Pronađeno preko 230 migranata u improvzovanim kampovima

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022

Svi migranti su u pratnji policije, autobusima prevezeni u prihvatne centre..Pripadnici Radne grupe za borbu protiv krijumčarenja i iregularnih migranata, koja je formirana po naređenju ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića danas su na području Subotice i Sombora pronašli 235 iregularnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.