NOV POČETAK ZA PEVAČICU: Bojana Stamenov okreće novi list i započinje život u prelepom gradu na severu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 16:51

NOV POČETAK ZA PEVAČICU: Bojana Stamenov okreće novi list i započinje život u prelepom gradu na severu!

Važan životni korak...

Pevačica Bojana Stamenov odlučila je da zaokruži svoju duhovnu i fizičku transformaciju selidbom u prelepu Suboticu, grad na severu Srbije koji na mađarskom jeziku nosi zanimljivi naziv Szabadka.

Stamenova u Subotici živi već dva meseca i čini se da osmeh ne silazi sa njenog lica otkako je napravila prelazak iz burnog Beograda u mirno zelenilo.

Ova odluka bila je samo nastavak procesa u kom je pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radila kako na poboljšanju svog zdravlja i fizičkog izgleda, tako i na psihičkom blagostanju i miru koje ju je dovelo do fenomenalne promene o kojoj je sanjala.

Bojana je za ovaj veliki korak imala podjednako važan razlog - lakša saradnja sa bendom i odlazak na muzičke probe sa istim.

- Bio je to najprirodniji korak, svi iz benda su Subotičani, osim gitariste Dušana i mene. Kad god je trebalo da imamo probe ili nastupe, bila je potrebna dobra organizacija gde će ko da spava - priznala je pevačica.

Prokomentarisala je zatim i to da joj se grad veoma dopada i da mir koji je u njemu pronašla itekako prija stilu života koji vodi.

- Nekad mi je posle nastupa potreban samo mir, jedna kafa i da gledam u jednu tačku. To je sada moguće. Isto tako, prosto mi je zanimljivo da svoj prostor uređujem na svoj način, i da mi niko ne remeti moj kreativni haos. Sada mogu više da se fokusiram na ono čime se bavim, na ono što radim, nemam toliko ometanja, već mogu da se posvetim pisanju pesama - istakla je Bojana.

Pevačica je promenu u potpunosti prigrlila s obzirom na to da je shvatila da je ona došla kao logičan sled događaja i kao tranzicija koja joj je bila neophodna za dalje unapređenje kvaliteta života kojim se Bojana ozbiljno pozabavila.

-  Sama fizička transformacija u meni je napravila ogromne promene, u mene je unela jednu dozu neustrašivosti. Dok sam imala više kilograma, uvek mi je bila potrebna pomoć, kada bih išla na nastupe neko bi uvek išao sa mnom, mama ili sestra. Sada sve mogu sama - fizičkom aktivnošću se i moja psiha pomenila, shvatila sam da ništa nije toliko strašno koliko se činilo. Svesna sam da je to jako dobro za mene, sada mogu da se fokusiram na ono čime se bavim, mogu da pišem pesme, stvaram muziku. Ovo je sada novo poglavlje u mom životu. Prva reakcija kada sam posle godinu dana intenzivnog rada na skidanju kilograma videla sebe na televiziji, bila je da sam bila zbunjena, kao da gledam drugu osobu. Moje preseljenje deo je mog osamostaljivanja. Da nije bilo fizičke promene, verovatno ne bih imala petlju za ovako nešto a sada vidim da petlja nije ni bila potrebna, već samo da shvatim, da prihvatim promenu koja je neophodna - rekla je pevačica.

Ukoliko biste želeli da vidite slike vedre Bojane u njenom novom okruženju, možete kliknuti na ovaj link.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.