Izvor: Press, 18.Okt.2018, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJEN USLOV PRODUKCIJA JE MORALA DA ISPOŠTUJE: Otkriveni detalji Subotićkinog ugovora!

Aleksandru cimeri često prozivaju da je loša majka jer je ostavila dete kako bi boravila u rijalitiju
Aleksandra Subotić postavila je ultimatum pre ulaska u Zadrugu 2.
Subotićeva redovno viđa ćerkicu Magdalenu (4), koju je ostavila na čuvanje Davidovoj mami Biljani. Njih dve redovno dolaze u Šimanovce kako bi Aleksadnra provela vreme sa ćerkom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << što je bio uslov da uđe u rijaliti.


- Aleksandra ne bi izdržala da ne vidi toliko dugo Magdalenu, zbog toga je prilikom potpisivanja ugovora pred ulazak u Zadrugu 2 zahtevala da redovno viđa dete. Nije precizirano koliko često će se viđati do kraja rijalitija - tvrdi izvor iz produkcije za Informer.
Aleksandra redovno viđa svoju ćerkicufoto: Printscreen Youtube
Aleksandru cimeri često prozivaju da je loša majka jer je ostavila dete kako bi boravila u rijalitiju. Kada su joj nedavno prebacili ovo, ona je htela da im pokaže kako brine za svoje dete, ali nije smela da otkrije tajnu iz ugovora.
- Nemate vi pojma koliko i kada viđam svoje dete - rekla je ona. Ovu priču potvrdila je i Biljana Dragojević, Davidova mama.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.