Izvor: Press, 08.Feb.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE VIDIM IZLAZ IZ PROBLEMA! Ana NA IVICI SUZA, počela da SUMNJA u Davida, a on…

Nakon sinoćne emisije “Pitanja gledalaca”, novopečeni par Ana Korać i David Dragojević imali su razgovor u kupatilu, a ticalo se upravo njihovog odnosa.
Nakon što je voditelj pitao Dragojevića da li mu smeta što mu bivša verenica Aleksandra Subotić i dalje živi u kući, Ana je bila malo nesigurna u njegova osećanja, te ju je on razuverio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
David je govorio Koraćevoj kako ne želi da je vidi da je tužna, kao i to da mu je lepo u vezi sa njom. Takođe, Dragojević je istakao i kako u vezi sa Aleksandrom nije video izlaz iz problema.
“Vidi, nemoj da se tripuješ. Ti ne radiš ništa loše. Ništa ne radiš! Ja sam ovde, ne mogu ništa. Mogu samo da s*ru! Ne zanima me! Ja sam napravio sve to”, rekao je David Ani i dodao:
“Ja nisam video izlaz iz problema. Ja sam bio katastrofa. Sa tim što se desilo, ti apsolutno nemaš veze. To se desilo meni, jer sam se ja odlučio za promenu. Želeo sam da se osećam bolje i lepše i ne kajem se. Njoj je možda teško zbog male i svega. Duboko u sebi, ja sam osećao da će doći do ovoga. Mene za Aleksandru boli k*rac, nego ti pričam za mamu. Neću da mi budeš tužna. Neću da mi ćutiš. Ja tebi pričam sve otvoreno”, govorio je David dok je Ana ćutala, a šta su još pričali, poslušajte u videu.
 

 
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ŽELI DA URADE OVO ČIM IZAĐU! Ana se otvorila Davidu, a on OPET O ALEKSANDRI - nije joj prijalo da SLUŠA TO

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019

Uvek se osvrće na prošlu vezu!..Ljubavni par, Ana Korać i David Dragojević, uskoro će proslaviti mesec dana veze, a njihova ljubav je, čini se, svakog dana sve jača i jača...Oni su danas imali vrelu akciju u garderoberu (koju možete pogledati ovde), a potom su se dotakli teme šta će raditi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.