NAJVEĆA TAJNA PAROVA! Zašto se na svadbi Aleksandre i Davida nisu pojavili njeni roditelji? TUGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2017, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆA TAJNA PAROVA! Zašto se na svadbi Aleksandre i Davida nisu pojavili njeni roditelji? TUGA!

Sita se isplakala zbog Ljube i Karađorđa...

Slavi se danas u Parovima, venčali su se u rijalitiju Aleksandra Subotić i David Dragojević, međutim, što naš narod kaže, jedno "ali", ipak, Ljubinoj ćerki sreću kvari.

DOČEKAO JE NA KOLENIMA! Ovako je izgledao svadbeni ples Davida i Aleksandre! (VIDEO)

Venčanju, kao što je poznato, nisu prisustvovali njeni roditelji, javnosti dobro znani Ljuba Pantović i kontroverzni Karađorđe Subotić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
UPRAVO VENČANI: Aleksandra i David izgovorili sudbonosno DA! Evo kako je to izgledalo! (FOTO) (VIDEO)

Aleksandra se, u jednom momentu, jako rastužila zbog toga. Pogledajte snimak:

ALEKSANDRA PLACE NEMA JOJ MAME LJUBE by SteelT2010

Kaluđerička sapunica u "Parovima", zamršenija od svakog mogućeg filmskog zapleta, sigurno je uticala na ovakav prizor, odnosno, da svadba protekne bez njenih roditelja. Karađorđe je otkazao dolazak jer je, navodno, kako piše Kurir, dobio napad kamena u bubregu i nalazi se u Urgentnom centru.

Veća je misterija vezana za Ljubu Pantović koja je, kao što je poznato, jedno vreme sa ćerkom zajedno učestvovala u "Parovima". Na venčanju se, ipak, nije pojavila. Mnogi pominju njene probleme sa papirima u Švedskoj, gde živi, no - da li je u tome istina? Sećate se i onih govorkanja da je, navodno, prijavila Aleksandru zbog toga što je mala Magdalena, njena ćerka, prisustvovala veridbi u vili...

Sve u svemu, na dan kad je trebalo da odiše samo srećom, Aleksandru je, u jednom trenutku, uhvatila i tuga. Šta vi mislite, koji su pravi razlozi nedolaska njenih roditelja na venčanje u rijalitiju?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK USRED SVADBE! Dok su se Aleksandra i David venčavali, OVI PEVAČI se SOČNO LJUBILI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2017

Mladenci su otišli u drugi plan!..Svadbeno veselje u Parovima posle venčanja Akeksandre Subotić i Davida Dragojevića dostiglo je vrhunac! Mladenci i gosti uživaju u muzici Jovane Tipšin, Ivane Šašić i mngih drugih...NAJVEĆA TAJNA PAROVA! Zašto se na svadbi Aleksandre i Davida nisu pojavili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.