Izvor: Blic, 30.Mar.2024, 10:40

Muž je varao sa najboljom drugaricom, sve mu oprostila, danas sa njim UŽIVA U LUKSUZU i napravila je veliku promenu u svom izgledu

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić napravila je promenu u svoj izgledu, pa se novom bojom kose odmah pohvalila na Instagramu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Muž je VARAO sa najboljom drugaricom, ona mu sve oprostila - Sada nakon navoda da se UDALA, Aleksandra Subotić napravila VELIKU PROMENU

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2024

Nakon burnog perioda njihove emotivne veze koji je usledio kada je rijaliti zvezda saznala za preljubu njenog partnera i to sa najbližom prijateljicom, bivša zadrugarka objavila je sliku u venčanici zbog koje je javnost ostala u šoku, pretpostavljajući da se udala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.