Mogu li Subotičani do čuda u Danskoj?

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2018, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogu li Subotičani do čuda u Danskoj?

Puleni Vladimira Gaćinovića pred nemogućom misijom.

Fudbaleri Spartaka Ždrepčeva krv će u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope ispred sebe imati jako težak zadatak - da nadoknade minus od dva primljena gola kod kuće.

Zasluženo je Brondbi slabio na stadionu Rajko Mitić pre sedam dana i, čini se, rutinski savladao izabranike Vladimira Gaćinovića koji su ipak imali svojih šansi.

Sada ih očekuje sasvim drugačiji meč jer će Subotičani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << morati da krenu u napad maltene od samog početka utakmice pošto su iz kluba istakli da je jedna od šansi za prolazak dalje gol u ranoj fazi meča.

"Golubovi" bi mogli biti oslabljeni pošto su za meč neizvesni Nemanja Ćalasan, Vladimir Jočić, Dejan Kerkez i Slađan Rakić.

Utakmica u Kopenhagenu počinje večeras od 20 časova.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Meč koji usmerava sezonu Hajduka

Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2018

Traljavo je Hajduk ušao u sezonu. Iako su Splićani dogurali do trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, utisak kvari izrazito tanak bodovni saldo u HNL-u. Dva boda iz tri utakmice je ispod očekivanja, čak i ako se uzme u obzir da su Bili gostovali Osijeku i Rijeci. Zbog toga današnji susret u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.