Mještanin koji je našao tijelo: Bio je zakačen za granje, odmah sam prepoznao Stefana

Izvor: Cafe.ba, 15.Jun.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mještanin koji je našao tijelo: Bio je zakačen za granje, odmah sam prepoznao Stefana

Jovo Grujić, mještanin sela Banatska Subotica koji je jutros pronašao tijelo dječaka Stefana Ilića (12), ispričao je kako je pronašao tijelo nesrećnog dječaka.

Mjesto na kom je dječak nađen udaljeno je 500 metara od kuće porodice Ilić, piše Blic.

„Vodio sam goveda na ispašu. S obzirom da je bilo toplo odlučio sam da se okupam i osvežim, pa sam ušao u Karaš. Na dva metra od mene plutalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << je telo, zakačeno za granje. Odmah sam znao da je u pitanju Stefan. Prepoznao sam ga po zelenoj majici koju je nosio“, ispričao je Grujić.

On je nakon toga potrčao ka selu i alarmirao policiju. Tijelo dječaka nađeno je u Karašu upravo na mjestu na kom je dječak često, sa ocem Stevanom, čuvao ovce. Detalji smrti dječaka i dalje nisu poznati.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.