Mirić: Konačno ću upoznati Krasića

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Feb.2011, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirić: Konačno ću upoznati Krasića


Marko Mirić, jedini A reprezentativac iz subotičkog Spartaka priznaje da jedva čeka novo okupljanje Orlova jer će konačno da upozna svog idola Miloša Krasića. Iako je protiv Bugarske već debitovao za najjači tim, za Mirića će put u Izrael biti poseban jer će imati priliku da trenira, možda i zaigra sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << zvezdom Juventusa.
Srećan sam što me je selektor Petrović opet pozvao i daću sve od sebe da opravdam poverenje. Debi protiv Bugarske bio je poseban, ostvarenje sna, mislim da sam i odigrao korektno, ali i sada će biti zanimljivo, prvenstveno jer ću upoznati Krasića. Biće mi čast da treniram sa njim, ako se ukaže prilika i da ga zamenim. On je sjajan, za mene ubedljivo najbolji fudbaler na svetu na svojoj poziciji – u dahu priča Mirić, koji poslednjih dana vredno radi na priprema Spartaka u Puli.
Može se reći i da mu je forma već na zavidnom nivou pošto je u prijateljskom meču protiv Željezničara (2:1) postigao gol, a imao je i još nekoliko odličnih prodora. Status reprezentativca znači i da se od njega očekuje još više i tako opravda državni dres.
Biti u državnom timu je privilegija, pružiću maksimum da zadržim taj status. Sada se od mene naravno očekuje da još bolje igram u klubu, odnosno da budem vođa i još više pod prismotrom rivala... Meni to ne pada teško jer je čast igrati za svoju zemlju. Uvek ću se sa velikim zadovoljstvom odazvati, jer je reprezentacija svetinja – završio je Mirić, koji će danas napustiti Pulu kako bi sutra bio na aerodromu Nikola Tesla.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.