Izvor: Luftika.rs, 12.Jun.2020, 13:56

Ministar za rad smenio direktora Centra za socijalni rad zbog u Subotici

Ministar za rad Zoran Đorđević naložio je smenu direktora Centra za socijalni rad u Subotici.
Podsetimo, bračnom paru Savić nedavno je oduzeto tek usvojeno dete zbog proceduralne greške.
– Ja sam danas naložio dve stvari. Sektor za socijalnu zaštitu i brigu o porodici će tražiti od Pokrajinskog sekretara da hitno donese odluku o smeni direktora Centra za socijalni rad u Subotici i da pokrene odgovornost svih u lancu koji su upravo doveli do ovakvog slučaja – rekao je Ðorđević >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << za Tanjug posle sastanka sa usvojiteljima, porodicom Savić.
Takođe, Ðorđević je naložio i da se sva dokumentacija vezana za taj slučaj iz Centra za socijalni rad i Pokrajinskog sekretarijata dostavi Ministarstvu kako bi se, kaže, stručni ljudi i komisije, upoznali sa celom dokumentacijom i procenili da li su i kakve nepravilnosti načinjene.
Kako usvojenom detetu objasniš da moraš da ga vratiš jer je došlo do proceduralne greške?

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević za Prvu TV: Učiniću sve da se dete vrati porodici, ovakve greške ne smeju da se ponavljaju

Izvor: B92, 12.Jun.2020

Ministar za rad Zoran Đorđević danas je naložio je smenu direktora Centra za socijalni rad u Subotici...On je to učinio zbog toga što je bračnom paru Savić nedavno oduzeto tek usvojeno dete zbog proceduralne greške..."Danas smo imali sastanak sa porodicom Savić. Kada smo čuli njihovu stranu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.