Mihajlović: Uskoro novi Žeželjev most

Izvor: RTS, 07.Sep.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Uskoro novi Žeželjev most

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da će novim Žeželjevim mostom na Dunavu u Novom Sadu, uskoro moći da se prošeta, dok će za železnički saobraćaj biti pušten u januaru, a na proleće, po završetku pristupnih saobraćajnica, i za drumski saobraćaj.
"Žeželjev most se nalazi na važnom koridoru, deo je velikog projekta modernizacije pruge Beograd-Budimpešta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i uskoro će, zahvaljujući novoj pruzi, od Beograda do Novog Sada , kao i od Novog Sada do Subotice, da se stiže za nešto više od pola sata", rekla je Zorana Mihajlovićeva povodom spajanja dela mosta sa centralnim stubom sa petrovaradinske strane.
Ministarka je istakla zadovoljstvo što će početkom oktobra i konstrukcija sa novosadske strane biti spojena sa centralnim stubom i što na gradilištu u svakom trenutku ima 180 radnika, koji čine sve da most uskoro bude gotov.
Mihajlovićeva je naglasila da je Žeželjev most simbol budućnosti Srbije, ali i opomena svima da je nedopustivo da se 18 godina čeka na završetak jednog tako važnog projekta.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlovićeva: Uskoro od BG do NS za pola sata

Izvor: B92, 07.Sep.2017

Beograd -- Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je da će novim Žeželjevim mostom na Dunavu u Novom Sadu uskoro moći da se prošeta...Kako je istakla, železnički saobraćaj će biti pušten u januaru, a na proleće, po završetku pristupnih saobraćajnica, biće i za drumski saobraćaj..."Žeželjev...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.