Migranti stigli u Suboticu

Izvor: Večernje novosti, 24.Jul.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Migranti stigli u Suboticu

Oko 150 migranata koji su peške krenuli uz Beograda, jutros su vozom iz Novog Sada stigli u Suboticu i u 9 časova krenuli ka granici sa Mađarskom Oko 150 migranata koji su peške krenuli uz Beograda, jutros su vozom iz Novog Sada stigli u Suboticu i u 9 časova krenuli ka granici sa Mađarskom, prenela je Televizija Srbije. Nakon odmora na Paliću, migranti iz Avganistana, Pakistana, Irana, Iraka i Bangladeša su pod policijskom pratnjom krenuli su peške ka Horgošu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Kako su rekli reporteru RTS, znaju da je mađarska granica za njih zatvorena, ali će tražiti da se kapije otvore, jer smatraju da kao izbeglice imaju pravo da budu zaštićeni i zbrinuti i primljeni u Evropsku uniju.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Migranti peške idu do Horgoša, žele otvaranje kapije

Izvor: B92, 24.Jul.2016

Kanjiža -- Migranati koji su peške krenuli iz Beograda, jutros su vozom iz Novog Sada stigli u Suboticu i u devet časova krenuli ka granici sa Mađarskom...Nakon odmora na Paliću migranti iz Avganistana, Pakistana, Irana, Iraka, Bangladeša, pod policijskom pratnjom nastavili put pešice ka Horgošu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.