Meštani sela u Bačkoj proterali migrante

Izvor: Večernje novosti, 03.Jan.2018, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meštani sela u Bačkoj proterali migrante

Kako javlja RTV Panon iz Subotice meštani Bačkih Vinograda su kazali da su ih migranti nedeljama držali u strahu, te su se stoga udružili i proterali ih Meštani pograničnog sela Bački Vinogradi proterali su migrante iz tog mesta, javila je RTV Panon (Pannon) iz Subotice. Kako su naveli, meštani Bačkih Vinograda su kazali da su ih migranti nedeljama držali u strahu, te su se stoga udružili i proterali ih.Pročitajte još: Migranti mu ukrali 50 ovaca, krađu dokazivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i na poligrafu! Dodaju da je migranata najviše bilo "na jednom salašu, gde su iza sebe ostavili jako mnogo smeća". Predsednik Saveta mesne zajednice Robert Katona rekao je da su migranti "redom provaljivali u salaše, tražeći struju i vodu".Pročitajte još: Posle tuče migranti u Preševu "Vlasnici su više puta postavljali nove katance ali su ih oni lomili, a vodu su ostavljali da curi i noću. To je tako završilo što su se gazde udružile i pokušale nagovoriti migrante da napuste okolinu", kazao je Katona. RTV Panon je naveo da je migranata sada najviše u Horgošu, u trošnoj zgradi nekadašnjeg veleposednika koja se nalazi blizu srpsko-mađarske granice.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Držali ih u strahu nedeljama! Meštani Bačkih Vinograda proterali migrante!

Izvor: BKTV News, 04.Jan.2018, 00:36

Meštani pograničnog sela Bački Vinogradi proterali su migrante iz tog mesta, javila je RTV Panon (Pannon) iz Subotice...Kako su naveli, meštani Bačkih Vinograda su kazali da su ih migranti nedeljama držali u strahu, te su se stoga udružili i proterali ih...Dodaju da je migranata najviše bilo...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.