Medojević tužio Subotića

Izvor: RTS, 27.Mar.2010, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medojević tužio Subotića

Lider PZP-a Nebojša Medojević tužio Stanka Subotića, zbog klevete. Subotić najavio tužbu protiv Medojevića, Miškovića i Beka. Protiv Medojevića tužbe najavili B92 i IN televizija.

Advokatska kancelarija Božidara Prelevića podnela je, u ime lidera Pokreta za promene (PZP) Nebojše Medojevića, tužbu sudu u Beogradu protiv Stanka Subotića za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << krivično delo klevete, javlja Radiotelvizija Crne Gore.

Uprava policije Crne Gore danas je počela da promenjuje bezbednosne mera zaštite lidera Pokreta za promene (PZP) Nebojše Medojevića, javlja portal PCNEN.

Medojević će imati zaštitu na radnom mestu, u stanu, tokom svih aktivnosti na otvorenom prostoru i prilikom putovanja izvan mesta prebivališta i u inostranstvu, a čuvaće ga pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u civilu.

Sledeća procena Medojevićeve bezbednosti biće urađena za tri meseca.

Kako je najavljeno, advokat Prelević tražiće da se Subotić pojavi pred sudom u Beogradu, jer je državljanin Srbije, ali i zato što je, kako se tvrdi u tužbi, krivično delo počinjeno u toj državi.

Uključujući se direktno telefonom u emisiju B92, Subotić je optužio lidera PZP da diže hajku protiv njega, po naredbi srpskih biznismena Milana Beka i Miroslava Miškovića, i da

je njihov plaćenik.

S druge strane, Televizija B92 je najavila tužbu protiv Medojevića, jer je lider PZP rekao da su "i oni u službi organizovanog kriminala".

I IN televizija je najavila tužbu protiv Medojevića, posle njegovih optužbi na račun te televizije zbog intervjua sa Subotićem.

Osim toga, Subotić je najavio tužbu protiv Medojevića, Miškovića i Beka, jer su ga oni, kako tvrdi, prevarili za 50 miliona evra. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.