Ludilo u Dortmundu: Subotić – Kuzmanović 4:4

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Mar.2012, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludilo u Dortmundu: Subotić – Kuzmanović 4:4

Spektakularan meč viđen je na Vestfalen stadionu. Odlično su Dortmund i Štutgart najavili 28. kolo Bundeslige. Prštalo je na sve strane, postignuto je čak osam pogodaka uz pregršt sjajnih poteza.

Srpski reprezentativci Neven Subotić i Zdravko Kuzmanović učestvovali su u ovom spektaklu. Na kraju, podela bodova. Gledaoci moraju biti zadovoljni onim što su videli u duelu ove dve ekipe.

Poveli su Milioneri sa 2:0 preko Kagave i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Blažikovskog, da bi gosti režirali preokret za deset minuta a glavni akteri su bili Ibišević i dva puta Šieber. Za još drame pobrinuo se Humels u 82. za 3:3 da bi ulaskom u igru Ivan Perišić doveo Dortmund u vođstvo od 4:3.
Ipak, nije Gentner dozvolio poraz svog tima. U nadoknadi vremena postavio je konačnih 4:4.
Semafor 28. kola Bundeslige:
Dortmund - Štutgart 4:4 (Kagava 33, Blaščikovski 49, Humels 82, Perišić 87 - Ibišević 71, Šiber 77, 79, Gentner 94)
Subota (15.30):
Bajer Leverkuzen - Frajburg
Verder - Majnc
Nirnberg - Bajern
Kajzerslautern - Hamburger
Augzburg - Keln
(18.30) Herta - Volfzburg
Nedelja:
Hanover - Borusija Menhengladbah (15.30)
Hofenhajm - Šalke (17.30)

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.