Loš doček za Subotičane u Kući fudbala

Izvor: Mondo, 05.Jul.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loš doček za Subotičane u "Kući fudbala"

Fudbaleri Spartaka iz Subotice zamoljeni su da prilikom povratka sa priprema na Zlatiboru svrate u Sportski centar FSS i odigraju prijateljski meč, ali...

Foto: MN Press

  Umesto prijateljskog druženja fudbalera - problemi.

Ekspedicija Spartaka iz Subotice zamoljena je da u nedelju napravi skretanje tokom povratka sa priprema na Zlatiboru i dođe u Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi da odigra prijateljsku utakmicu protiv Rostova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Subotičani su to i učinili, ali su se pokajali... Otuda i poruka na zvaničnom klupskom Twitter profilu - "Cirkus Kolorado".

Circus Colorado here

— FC Spartak Official (@SpartakFK) July 5, 2015

Ispostavilo se, rečeno je MONDU u klubu, da dogovor nije u potpunosti poštovan, što je samo stvorilo opterećenje, umesto prijatnog popodneva u "Kući fudbala".

Ljudima iz Spartaka obećan je ručak za igrače i odmor uoči utakmice, međutim, posluženje je kasnilo, a nije obezbeđen dovoljan broj soba, te je deo tima morao da provodi vreme u hodnicima  hotela Sportskog centra u Staroj Pazovi. Uz to, niko iz Rostova se nije pojavio, već su na teren istrčali fudbaleri Mordovije. Pola sata posle predviđenog termina.

Subotičani su, ipak, ostali da odmere snage sa ruskim prvoligašem. Utakmica je u toku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.