Lidl niče iz njive, bukvalno

Izvor: B92, 18.Jun.2016, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lidl niče iz njive, bukvalno

Beograd -- Na površini od 20 hektara, uz auto-put Beograd - Subotica, u Novoj Pazovi, počeli da se naziru betonski stubovi budućeg logističkog centra kompanije "Lidl".

Završetak se očekuje do kraja ove godine, piše Večernje novosti.

Ceo kompleks gradiće se u više faza, a u njemu će posao naći oko 700 radnika. Đorđe Radinović, predsednik staropazovačke opštine, ne krije zadovoljstvo što je jedna ovakva značajna i svetski poznata kompanija, prepoznala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovu opštinu kao svoju perspektivu za buduće poslovanje i razvoj.

Nemačka trgovinska kompanija "Lidl", koja je još u septembru pre dve godine kupila zemljište u industrijskoj zoni pored auto-puta, za koje je platila 158 miliona dinara, krenula je sa realizacijom projekta, koji će biti podeljen u četiri faze, a površina svih objekata dostići će 78.500 metara kvadratnih.

Prema planu investitora, u prvoj fazi biće izgrađen skladišni objekat namenjen za regalno skladištenje mešovite robe široke potrošnje kao i skladišta "box in the box" sa različitim temperaturnim režimima - hladnjače za skladištenje prehrambenih proizvoda.

Pored ovog objekta, u planu je izgradnja i administrativne zgrade namenjene za smeštaj kancelarija administracije i radnika. Kada će ova kompanija započeti izgradnju druge faze, ne preciziraju, ali prema njihovom planu, gradiće se upravna zgrada namenjena administraciji sa "open office" prostorijama, salama za sastanke, kantinom...

Proširenje skladišta predviđeno je u trećoj fazi, a obuhvata dogradnju objekta visokoregalnog skladišta u smislu produžetka postojećeg skladišta. I u zadnjoj fazi, biće dograđena upravna zgrada sa još 7.800 metara kvadratnih.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Lidl" niče iz njive

Izvor: Večernje novosti, 18.Jun.2016

Reporter "Novosti" na gradilištu centra nemačkog trgovinskog lanca u Staroj Pazovi. Hala od 78.500 biće gotova do Nove godine, a u njoj će posao dobiti 700 radnika NA površini od 20 hektara, uz auto-put Beograd - Subotica, u Novoj Pazovi, ubrzano su počeli da se naziru betonski...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.