„Lavice” završile još jednu superligašku sezonu

Izvor: Pančevac-online.com, 14.Mar.2015, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Lavice” završile još jednu superligašku sezonu

Odbojkašice Dinama su danas završile svoju jedanaestu sezonu među najboljim srpskim klubovima. One su u Hali sportova na Strelištu, u drugoj utakmici četvrtfinala plej-ofa, izgubile od Spartaka iz Subotice sa 0:3, po setovima: 18:25, 19:25 i 14:25.

Gošće su opravdale ulogu favorita i zasluženo trijumfovale. Spartak je bio bolji i u prvom meču u Subotici, pa nastavlja bitku za šampionsku titulu.

I pored poraza, iza pančevačkih „lavica” je uspešna sezona, u kojoj su tokom šampionata „skinule skalp” mnogim favoritima.

A. Ž.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

VL: NIS Spartak prvi do polufinala

Izvor: B92, 15.Mar.2015, 03:20

Odbojkašice NIS Spartaka prve su izborile plasman u polufinale plej-ofa, pošto su i u revanšu meču savladale Dinamo iz Pančeva, sa 3:0 (25:18, 25:19, 25:14)...U nedelju su na programu drugi mečevi u serijama Železničar – Crvena zvezda (0:1), Kraguj – Vizura (0:1) i TENT – Jedinstvo (1:0)...Od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.