Lajko Feliks, “Garavi sokak” i Subotička filharmonija za Dan Subotice

Izvor: Blic, 25.Avg.2015, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajko Feliks, “Garavi sokak” i Subotička filharmonija za Dan Subotice

oncerti Lajka Feliksa i “Garavog sokaka” samo su deo višednevnog programa koji Subotica organizuje za Dan grada 1. septembra.

Kulturno – umetnički program počinje u subotu 29. avgusta otvaranjem izložbe maketa vozova u Novoj opštini, a na programu su i druge izložbe, sportski susreti, filmske projekcije, radionice, koncerti i svečana sednica Skupštine grada.

„Garavi sokak“ će nastupiti na gradskom trgu 31. avgusta u 20.30 časova, a istog dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od 22.30 koncert će održati i Lajko Feliks.

Dan kasnije, 1. septembra od 21 sat, u centru Subotice, koncert će održati Subotička filharmonija.

Susreti će se održavati na gradskom trgu, u Velikoj većnici Gradske kuće, Zoo vrtu, bioskopu “Lifka”, Gradskom muzeju, Parku Ferenca i Rajhla, mesnim zajednicama, na Paliću, Radanovcu i Prozivci.

Na svečanu sednicu pozvani su predstavnici gradova i opština sa kojima Subotica sarađuje i neguje bratske odnose, a dr Đula Seleši, hidrobiolog, dr bioloških nauka i univerzitetski profesor u penziji, dobiće zvanje Počasnog građanina Subotice.

JP “Suboticatrans” će organizovati besplatan prevoz iz Bajmoka, Dušanova, Novog Žednika, Đurđina, Skendereva, Bikova, Šupljaka i Bačkih Vinograda.

Lokalna samouprava je iz budžeta za proslavu Dana grada izdvojila tri miliona dinara.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.