LUNA UNIŠTILA JOŠ JEDNU LJUBAV? Aleksandra u SUZAMA zbog njenih i Davidovih ŠAPUTANJA IZA LEDJA!

Izvor: Svet, 02.Nov.2018, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA UNIŠTILA JOŠ JEDNU LJUBAV? Aleksandra u SUZAMA zbog njenih i Davidovih ŠAPUTANJA IZA LEDJA!

Prava pometnja u “Zadruzi 2” nastala je pošto je Aleksandra Subotić videla snimak gde se njen momak David Dragojević žali Luni Đogani na probleme koje ima u vezi.
“Jel sam ja blesava? Prestanite više to da radite! Ne mogu više”, vikala je Aleksandra Subotić na Davida.
“Davidu sam rekla da povede računa, jer ta njihova družina, to nikako ne može da se završi kao dobra priča”, zapalila je vatru Zorica Marković, što je Subotićevu još više pogodilo, jer je ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na Lunino druženje sa Davidom bila i ranije ljubomorna.

“Ali ja ne vidim u čemu je problem? Znači ja sam kriva što je on prišao meni?”, čudila se Luna i nije joj bilo ništa jasno.
“Gde sam ja, jel meni neko prijaltelj ovde?”, vrištala je Subotićka sva u suzama.

SvetPrintscreen
The post LUNA UNIŠTILA JOŠ JEDNU LJUBAV? Aleksandra u SUZAMA zbog njenih i Davidovih ŠAPUTANJA IZA LEDJA! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAVIDU ĆE ZBOG RAZLOGA DA POZLI? Aleksandra se GRČI, a onda JEZIV DETALJ - boli, peče: NEKA IDE U BOLNICU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018

(FOTO)..Veza Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića je tokom prethodne večeri ponovo zapala u krizu nakon snimka kada je Subotićeva videla da njen dečko ima veoma prisan odnos sa Lunom Đogani...Aleksandra se osamila u pabu, gde je grcala u suzama, a evo šta mu je sve sasula u lice:..- Treba...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Haos u Zadruzi: Ljubavni trougao Luna, David i Aleksandra ponovo u akciji!

Izvor: Svet, 03.Nov.2018, 11:40

Sinoć su zadrugari gledali video-klipove, a na prvom snimku glavni akteri su bili Aleksandra Subotić, David Dragojevć i Luna Đogani.. Aleksandru je povredilo to što je David svoje ljubavne probleme podelio sa ostalim ukučćanima, između ostalog i sa Lunom, za koju svi misle da je zaljubljena u...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.