Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2020, 11:04

LUDI TIKET (-), ponedeljak, 11.407.494 dinara: Ždrepci, gde će vam duša

Pao u Subotici na jednom od ukupno šest tačnih rezultata

Iskreno i najrađe ostali bismo nemi na ovakav rasplet događaja kojima nije bilo suđeno da preko Superlige Srbije igraču s veba donesu dobitak od 11.407.494 dinara. Miloni su u pitanju, a ne klikeri, pa stajati na žulj čoveku kome su Spartak i Metalac na očekivanom rezultatu 3:0 odneli toliki novac stvarno bi bilo nekorektno. Treba reći da je utakmica u Subotici završena sa 4:1, pa podvući crtu…

Svakako, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ispod crte podvučena je recimo i to kvota 17,00 na konačnih 1:3 utakmice Voždovac – Vojvodina, te Zvezdina pobeda koju je zabeležio takođe tačnim rezultatom. Dakle, pogođeno je pet od ukupno šest tačnih rezultata na tiketu, zbog čega MOZZART reaguje. Igraču je na račun uplaćeno 2.000 dinara po pravilima benefita NAPLATI PROMAŠAJ. Da li je dovoljno za utehu ne znamo, ali smo sigurni da će igrač s minimalnim ulogom i astronomskom ukupnom kvotom 533.060,5 ovaj tiket pamtiti zauvek kao tačku na kojoj se sapleo. Nije mu prosto bilo suđeno da postane miloner.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.