Izvor: Scandal.rs, 06.Dec.2018, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBA OTKRILA DA JOJ SE ĆERKA PROSTITUISALA! Oglasila se Aleksandrina drugarica i otkrila JEZIVU PRIČU o ARAPIMA

Aleksandra Subotić, aktuelna učesnica rijalitija “Zadruga 2” svojim ponašanjem privlači pažnju javnosti, a mnogi se zgražavaju time kako se odnosi prema svom dečku Davidu Dragojeviću, prema ocu Karađorđu i majci Ljubi ali i prema ostalim učesnicima rijalitija O njoj se svakodnevno u javnosti ispredaju različite priče, a sada je jedna od njih došla od njene The post LJUBA OTKRILA DA JOJ SE ĆERKA PROSTITUISALA! Oglasila se Aleksandrina drugarica i otkrila JEZIVU PRIČU o ARAPIMA appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MARIJA KULIĆ BEZ MILOSTI: Porodica Subotić treba da se protera iz ove države! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 06.Dec.2018

Marija Kulić je zaprepašćena kakve su uvrede, tokom svađe, razmenile Aleksandra Subotić i Ljuba Pantović. – Danas to što smo slušali, ja to sve slušam po drugi put. Ovo je sramota. Reči koje je Aleksandra majci izgovorila su strašne, reči koje je majka ćerki izgovorila su katastrofalne,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.